Bedankt Peter, welkom Dirk

Peter Liefsoens geeft de fakkel door aan Dirk Thoelen. Peter startte zijn politieke loopbaan in 2006. Voor CD&V Hasselt zetelde hij in de toenmalige OCMW-raad. In 2012 werd Peter verkozen voor de gemeenteraad. Gedurende 9 jaar focuste Peter op de noden en belangen van de Hasseltse deelgemeenten. Peter draagt ‘zijn’ Stevoort een warm hart toe als vrijwilliger voor meerdere verenigingen.

“Ik ben zeer trots op wat ik samen met CD&V Hasselt verwezenlijkt heb”, aldus Peter. “Ik denk hierbij vooral aan mijn bijdrage aan de nieuwe kinderopvang en de assistentie-woningen op het Solidariteitsplein in Stevoort. Ik heb steeds mijn best gedaan om de agendapunten waarmee ik opkwam te blijven nastreven om zo de stem van mijn kiezers te laten horen.” Voor de Hasselaar heeft Peter één tip: kies altijd voor de personen waarvan je denkt dat ze, ook wanneer het moeilijk wordt, actief voor hun ideeën zullen blijven gaan. “Ik wens Dirk veel succes en verwacht dat ook hij zal vechten om zijn doelen te behalen”, besluit Peter.

Met Dirk zit het snor

Het zal je niet verbazen dat Dirk Thoelen als fietsambassadeur en voorzitter van Pr8 thema’s als mobiliteit en vergroening nauw aan het hart liggen. “Ik mis de hartelijkheid en betrokkenheid richting de burgers in de hedendaagse lokale politiek en wil graag met mijn enthousiasme de connectie maken met de Hasselaar”, zegt Dirk.

Je kent Dirk van bij de confrérie van de Hasseltse jenever, als toneelspeler bij het operettegezelschap, als bezieler van de Hasseltse kerstbuurten… “Spreek me gerust aan want ik ben ​er voor iedere Hasselaar”, besluit Dirk.